Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Blogg

Nyhet! Attends Slip Regular i nye størrelser

Teipbleien Attends Slip Regular for tung urin- og/eller avføringsinkontinens fås nå i flere absorpsjonskapasiteter og livviddestørrelser. ..
Blogg

Attends Vaskeservietter – nå uten parfyme!

Vi har gjort oppgraderinger på Attends vaskeserviett, og produktet er nå uten parfyme. ..
Blogg

Småbarnsmoren Julie: livet etter tvt-operasjon

Julie fikk stressinkontinens etter fødsel av sin førstefødte, og gikk i flere år uten å søke hjelp for problemet. Etter en time hos jordmor i forbindelse med fødsel av lillebror, begynte ballen å rulle, og hun kunne endelig se frem til tvt-operasjon og forhåpentligvis et liv uten urinlekkasje. Men hvordan har det gått i etterkant? ..

Blogg

Småbarnsmoren Julie fikk urinlekkasje etter fødsel

Det tok flere år før Julie Hole gikk til legen med lekkasjeproblemene sine som kom etter første fødsel. Nå har hun håp om å bli kvitt urinlekkasjen helt i løpet av kort tid ved hjelp av TVT-operasjon. ..
Blogg

Inkontinens i koronatider

Covid-19, eller koronaviruset har snudd verden på hodet, også Norge. Vil denne pandemien ha innvirkning på inkontinensproduktene du får tak i, og må du som har urinlekkasje gjøre noe ekstra i disse tider? ..
Blogg

Truseinnlegg og bind for alle typer urinlekkasje

Attends Soft er serie tynne og diskrete truseinnlegg og bind spesielt utviklet for alle typer urinlekkasje. Men hvilken størrelse er det som vil passe best for ditt behov? Se den komplette oversikten her, og bestill gratis varepøve.  ..

Blogg

Oppgraderinger av Attends Flex beltebleie

Attends Flex beltebleie for tung inkontinens har fått et nytt belte- og borrelåssystem som gir økt komfort og bedre tilpasning av produktet.  ..

Blogg

Forbered deg til julehøytiden med gode løsninger for urinlekkasje

Julen er her med sine gleder og tradisjoner. Men hvis du selv opplever inkontinens eller opplever inkontinens hos et familiemedlem kan det fort føre til bekymringer og legge en demper på julefeiringen. Heldigvis finnes det gode løsninger som kan hjelpe deg å få en så gledelig og bekymringsfri jul som mulig ..
Blogg

NYHET! Attends Butterfly – for små avføringslekkasjer

Avføringsinkontinens/ fekal inkontinens er lekkasje fra endetarmen, og kan oppleves skjemmende for de som har det. Nå finnes et nytt hjelpemiddel for de med små avføringslekkasjer og avføringssiv, nemlig Attends Butterfly.
 ..
Blogg

Attends: 40 års erfaring innen inkontinenspleie

Enten det er forårsaket av fødsel, skade, helseproblemer, aldring eller annet, kan inkontinens føre til bekymringer og dårligere livskvalitet. Attends har i mange år vært en ledende aktør innen inkontinenspleie – og nå fyller vi 40 år! ..