Bind

Attends Soft bidrar til at du kan føle deg beskyttet, komfortabel og trygg. Bruk produktene gjennom dagen og/eller natten. De passer bra for en aktiv livsstil. Attends Lady Night Pad 6 er et bind som er bredere bak og er laget for kvinner som behøver ekstra beskyttelse gjennom natten.

Attends Soft er en serie truseinnlegg og bind for alle typer urinlekkasje - fra svært lett til tung urininkontinens. Produktene er diskrete, myke og passer for sensitiv hud. Du kan bruke Attends Soft i ditt eget, tettsittende undertøy. Produktene er pustende, og sammen med det ekstra myke overflatelaget uten fargetrykk hjelper de deg å føle deg komfortabel i hverdagen.

Bindene kommer i flere ulike størrelser og absorpsjonsnivåer, sånn at du kan velge det som passer best for ditt behov. Vi anbefaler også Attends Lady Night Pad 6 for ekstra beskyttelse når du ligger.

Finn riktig produkt for deg i oversikten under, eller kontakt oss dersom du har spørsmål eller trenger veiledning.

Quick-Dry
For rask absorpsjon og tørrhet.
Quick-Dry er navnet på distribusjonslaget som er plassert rett under overflaten hvor væsken trekkes inn i produktet. Dette laget absorberer væsken raskt bort fra huden og inn i produktet, og hindrer at væsken returnerer til overflaten.
Ekstra myk overflate
Føles komfortabel mot huden.
Den myke overflaten har en silkemyk følelse som gir god hudomsorg. Den har vanntiltrekkende egenskaper som gjør at væsken raskt trekkes ned i distribusjonslaget og videre ned i kjernen.

 

Active Zone
Der mest absorpsjon behøves.
Active Zone er navnet på området midt i bleien (også kalt Mid 50). Dette området inneholder en relativ høy andel av råmaterialene fluff og superabsorbent, spesielt sammenlignet med områdene helt foran og bak på produktet. Det er en generell oppfatning at væsken treffer sentralt i bleien ved urinering. Det er derfor viktig med ekstra høy absorpsjon i denne delen av produktet.
100% Pustende
For god komfort.
Et pustende materiale tillater luft å strømme gjennom. Bruken av et slikt materiale gjør at huden kommer i kontakt med luft. Dette kan gi god hudomsorg uten at det forårsaker lekkasje.
Odour Protection
Beskytter mot ubehagelig lukt.
Superabsorbentene i produktkjernen lukker væsken inne i produktet. Dette hindrer væsken i å trekke tilbake til overflaten og holder den dermed borte fra huden, dette reduserer også risikoen for lekkasje. Jo mer effektivt urinen lukkes inne i bleien, jo mindre risiko er det for dannelse av ammoniakk. Ammoniakk utvikles når urinen kommer i kontakt med luft, det oppstår da en ubehagelig lukt.

 

Enkeltpakket
For økt hygiene og diskresjon.
Produktene er enkeltpakket i et non-woven materiale som beskytter bindene fra støv/skitt etter at posen er åpnet. Det gir også diskresjon.
pH-verdi
For ekstra beskyttelse av huden.
Kjerneteknologien med de spiralformede fibrene i distribusjonslaget garanterer en lav pH-verdi som ligner hudens. Dette beskytter huden og bidrar til god hudomsorg.
Set Descending Direction