Inkontinensuhell på jobb

Jeg hadde et uhell på jobb

Simone, 46 år gammel

Jeg heter Simone og har tre barn. Jeg har problemer med blæren, og får plutselig trang til å gå på toalettet. Ofte rekker jeg ikke frem i tide.

Det begynte med sengevæting – jeg våknet på morgene og sengen kunne være våt. Etterhvert fikk jeg urinlekkasje på dagtid også. Det ble gradvis verre. Jeg kunne løpe til toalettet og ha et uhell på veien. I starten kunne det skje et par ganger i måneden, men så ble det mer og mer hyppig.

En gang hadde jeg et uhell på jobb, og mine kollegaer visste ikke at jeg hadde urinlekkasje. Jeg fikk flekker på buksen og satt på plassen min i flere minutter i sjokk og skam. Ingen fikk med seg at det skjedde, men jeg følte for å si noe. TIl slutt fant jeg motet til å si hva som hadde skjedd.

Alle var fantastiske, viste forståelse og fikk meg til å føle meg vel rundt å dele min medisinske tilstand. Noen begynte å snakke om sine egne problemer og plutselig innser du at du ikke er alene om å ha det vanskelig. Det ble en positiv erfaring til slutt, fordi det fikk meg til å innse at vi faktisk ikke er så forskjellige.

Recent Articles