Du får mer enn bind og bleier på resepten din

Du får mer enn bind og bleier på resepten din

Er du blant de mange som får inkontinensprodukter på blå resept? Resepten dekker flere hjelpemidler enn bare bind og bleier som kan gi deg med  inkontinens/urinlekkasje en bedre hverdag. 

Det er mye å sette seg inn i om du opplever inkontinens. Du må finne ut hvilket produkt som passer ditt behov, og ofte kan du ha behov for flere forskjellige produkter alt etter tid på døgnet og passform. Mange tenker kun på bind og bleier når de skal finne hjelpemidler for inkontinens, men det finnes også andre produkter tilgjengelig som kan forbedre hverdagen din betraktelig. Det meste fås på blå resept/refusjon, men du kan selvfølgelig også kjøpe produktene om du ikke har resept. 

Les mer om blå resept-ordningen her.


Beskyttelse for seng og stol

Når uhellet er ute, er det dumt hvis madrassen må på rens. Da er det godt å vite at du kan få produkter som beskytter madrass, stol eller andre overflater på blå resept. Dette kan gi deg ekstra trygghet i hverdagen.

Attends Cover-Dri stol- og sengebeskyttelse kommer i flere størrelser, og kan derfor være til hjelp i ulike situasjoner og ved ulike behov. Cover-Dri 60x60 passer perfekt for rullestol og andre stoler, sårbehandling eller som underlag på stellebord for barn. De øvrige størrelsene passer godt for seng, og 80x170cm kommer med vinger for at produktet skal ligge ekstra godt på plass i sengen. Du kan få så mange Attends Cover-Dri på inkontinensresepten din som du behøver. 

 

Truser for god fiksering

Et fellestrekk for alle bind- og bleieprodukter er at de skal sitte tett mot kroppen for å unngå lekkasjer. Noen typer undertøy som gjør at produktet ikke sitter optimalt, og dermed får du ikke den beskyttelsen de ønsker. Vi anbefaler tettsittende undertøy, slik som Attends Stretch Pants Comfort som er spesiallaget for våre produkter. Den kommer i livviddestørrelsene S til XXXL og gjør at produktene sitter godt og behagelig mot kroppen. Du kan få inntil 20 stk av Attends Stretch Pants Comfort per år på resepten din. 

 

Spray mot irritert hud

Sensitiv hud er noe mange opplever, og urinlekkasje kan være en påvirkende faktor til dette. Vi ønsker at du skal ha det så behagelig som mulig, og derfor tilbyr vi Attends barrierespray. Sprayen hjelper til med å både forebygge, lindre og reparere rød og irritert hud. Ettersom det er en spray behøver du ikke å smøre den inn. Dermed slipper du å ta direkte på den sarte huden. Sprayen har ingen innvirkning på bleiens funksjon, og kan brukes så ofte du har behov for det. Du kan få så mange barrierespray på resepten din som du har behov for.  

TIPS! Den kommer i størrelsen 100 ml, og er dermed godkjent for håndbagasje om du skal fly. 

 

Recent Articles