Attends Flex er en serie alt-i-ett beltebleier som er laget for tung inkontinens. De er enkle å bruke med sitt fleksible fikseringssystem som gjør at beltet kan festes tett og godt rundt midjen før du tilpasser bleien.Den høyabsorberende kjernen hjelper til med å redusere risikoen for lekkasje, beskytte mot lukt og holde huden tørr. Våtindikator hjelper med å se når bleien må skiftes.

Alle produkter i Flex serien er sertifisert med svanemerke, PEFC sertifisert og OEKO-TEX STANDARD 100 sertifisert som som harmløse for menneskers helse.

Quick-Dry
For rask absorpsjon og tørrhet.
Quick-Dry er navnet på distribusjonslaget som er plassert rett under overflaten hvor væsken trekkes inn i produktet. Dette laget absorberer væsken raskt bort fra huden og inn i produktet, og hindrer at væsken returnerer til overflaten.
Active Zone
Der mest absorpsjon behøves.
Active Zone er navnet på området midt i bleien (også kalt Mid 50). Dette området inneholder en relativ høy andel av råmaterialene fluff og superabsorbent, spesielt sammenlignet med områdene helt foran og bak på produktet. Det er en generell oppfatning at væsken treffer sentralt i bleien ved urinering. Det er derfor viktig med ekstra høy absorpsjon i denne delen av produktet.
100% Pustende
For god komfort.
Et pustende materiale tillater luft å strømme gjennom. Bruken av et slikt materiale gjør at huden kommer i kontakt med luft. Dette kan gi god hudomsorg uten at det forårsaker lekkasje.
Odour Protection
Beskytter mot ubehagelig lukt.
Superabsorbentene i produktkjernen lukker væsken inne i produktet. Dette hindrer væsken i å trekke tilbake til overflaten og holder den dermed borte fra huden, dette reduserer også risikoen for lekkasje. Jo mer effektivt urinen lukkes inne i bleien, jo mindre risiko er det for dannelse av ammoniakk. Ammoniakk utvikles når urinen kommer i kontakt med luft, det oppstår da en ubehagelig lukt.

 

pH-verdi
For ekstra beskyttelse av huden.
Kjerneteknologien med de spiralformede fibrene i distribusjonslaget garanterer en lav pH-verdi som ligner hudens. Dette beskytter huden og bidrar til god hudomsorg.
Velg filtrering
Velg filtrering
Inkontinensnivå
Velg størrelse
Set Descending Direction