Innlegg for menn

Attends for Men er utviklet spesielt for men med lett til moderat urinlekkasje. Innleggene gir beskyttelse til deg som opplever alt fra små dråper til større skvetter. De finnes i forskjellig utforming og absorpsjonskapasiteter sånn at du enkelt kan finne det som passer best for ditt behov. Den høyabsorberende kjernen gir deg ekstra sikkerhet sånn at du kan ha kontrollen. Attends for Men-innleggene er diskrete og komfortable, og du kan enkelt bruke dem i ditt eget, tettsittende undertøy. Føl deg sikker med Attends for Men – innlegg for urinlekkasje spesielt laget for menn.

100% Pustende
For god komfort
Et pustende materiale tillater luft å strømme gjennom. Bruken av et slikt materiale gjør at huden kommer i kontakt med luft. Dette kan gi god hudomsorg uten at det forårsaker lekkasje.
Odour Protection
Beskytter mot ubehagelig lukt.
Superabsorbentene i produktkjernen lukker væsken inne i produktet. Dette hindrer væsken i å trekke tilbake til overflaten og holder den dermed borte fra huden, dette reduserer også risikoen for lekkasje. Jo mer effektivt urinen lukkes inne i bleien, jo mindre risiko er det for dannelse av ammoniakk. Ammoniakk utvikles når urinen kommer i kontakt med luft, det oppstår da en ubehagelig lukt.
Velg filtrering
Velg filtrering
Set Descending Direction