Inkontinens etter fødsel er vanligere enn du tror

Inkontinens etter fødsel – det er mer vanlig enn du tror!

Ester, 38 år gammel

Etter fødselen av min yngste datter opplevde jeg urinlekkasje til tider. Noen ganger noen dråper etter nysing, mens andre ganger oppdaget jeg at jeg måtte tisse for sent. Ubevisst begynte jeg å drikke mindre og mindre, helt til legen min sa at dette fører til enda flere blæreproblemer.

Etter råd fra legen min, begynte jeg med bekkenbunnsøvelser. Selv om problemet med lekkasje er mindre nå trenger jeg fremdeles inkontinensbind for å forebygge uhell. Attends Soft-bindene er virkelig gode for hverdagsbuk.

TIl å begynne med brukte jeg bare vanlige menstruasjonsbind, men forskjellen er enorm. Jeg vil virkelig anbefale inkontinensbind over menstruasjonsbind. Når jeg bruner riktig produkt for mitt behov merker jeg ofte ikke de små lekkasjene siden de absorberes med en gang.

Jeg har et travelt liv med tenåringer, og liker å gå turer og svømme. Jeg er så glad jeg fant ut om Attends og at vi kan fortsette å gjøre det vi liker som familie. Jeg skulle bare ønske jeg hadde funnet ut om Attends tidligere. Det hadde spart meg for mye frustrasjon og våte bukser!

Recent Articles