Attends - eksperter på inkontinens

Attends – Vi er eksperter i inkontinens 

I Attends er vi eksperter i å tilby daglige løsninger for inkontinenspleie sånn at du kan senke skuldrene og la tankene vandre til noe annet. Alt vi gjør er personlig – vår jobb er å bry oss om følelsene og behovene til de som opplever inkontinens. Vi ønsker å hjelpe våre brukere å overkomme de negative tankene de har rundt sin tilstand, godta at den er der og leve et normalt liv på en positiv måte.

Vi har produsert Attendsprodukter for personer med urinlekkasje og inkontinens i over 40 år. Vi har produkter for alle typer inkontinens - fra diskrete truseinnlegg bind for kvinner, maskuline innlegg for menn, buksebleier og andre effektive produkter av høy kvalitet.

Vi vet hvor viktig det er å føle seg trygg og komfortabel i hverdagen. Det er derfor du alltid kan stole på oss og våre produkter. Vi er her for deg.

Vi investerer kontinuerlig i forskning og nye teknologier for å kunne lage nye og forbedrede produkter som møter behøvene til både brukere og helsepersonell.

Vår fabrikk ligger i Aneby i Sverige. Attends er en del av Attindas Hygiene Partners.

Vårt fokus er på å levere produkter som gir optimal tørrhet mot huden, beskytter mot lekkasje og er diskrete og komfortable for brukeren. Vi bruker kjerneteknologi som fokuserer på å absorbere der det virkelig trengs – i midten av produktet. Dette gjør at urinen absorberes raskt og hindrer at væsken kommer tilbake til overflaten og i kontakt med huden. Les mer

Attendsproduktene er testet og godkjent for hudvennlighet av SGS proderm, institutt for dermatologisk forskning. Derfor har vi lov til å bruke SGS proderm-logoen på våre produkter.

Attendsproduktene bruker et enkelt nummersystem og finnes for alle typer og nivåer av inkontinens. Produktene har nummer fra 0 – 10, hvor 0 absorberer minst mens 10 absorberer mest. Vi har også flere kategorier som bind, innlegg, buksebleier, beltebleier og mer.

 

Recent Articles