Oppgraderinger på vår Attends Contours-serie

Mann og dame på sykkel med Attends Contours forpakningsbilderMann og dame på sykkel med Attends Contours forpakningsbilderMann og dame på sykkel med Attends Contours forpakningsbilder

Attends Contours Air Comfort er vår serie kroppsformede bleier. De er laget for moderat til tung urin- og/eller avføringsinkontinens. Hele serien er nå oppgradert og har nå fått nytt og moderne forpakningsdesign.

 


Nytt forpakningsdesign med Attends nummersystem

Våre nye forpakninger har et enkelt og lettfattelig informasjonsfelt i front som inneholder detaljer om produktene slik som absorpsjonsnivå og antall i forpakning. Du vil også legge merke til at produktene er Svanemerket, noe som understreker vårt arbeid for en mer bærekraftig fremtid

Tidligere var våre absorpsjonsnivåer fargekodet, men nå er alle i vår Attends blåfarge. Du bruker derfor vårt enkle nummersystem for å navigere mellom produktene. Når du velger Attends ønsker vi at du enkelt skal finne riktig produkt for ditt behov. Derfor har vi et nummersystem som forklarer absorpsjonsnivået for alle våre produkter. Jo høyere nummer, jo mer væske absorberer produktet. 

For å finne riktig absorpsjonsnivå og type produkt kan du prøve vår produktveileder. 

 

OGSÅ NYTT: Hele produktnavnet og absorpsjonsnivået er trykket i Attendsblå på baksiden av hver Contours bleie, for at du enkelt skal kunne se hvilket produkt det er.


Bilde av to Attends Contours Air Comfort forpakningerBilde av to Attends Contours Air Comfort forpakninger

Attends anatomisk formede bleier – produktegenskaper 

  • Superabsorberende kjerne som raskt kapsler inn væske og hjelper til med å motvirke lukt. 
  • Våtindikatoren viser når produktet bør skiftes. 

  • Hudvennligheten er dermatologisk testet og godkjent av SGS proderm, institutt for dermatologisk forskning.
      
  • Oeko-Tex Standard 100 sertifisert som harmløse for menneskers helse.

Attends Contours 10 – enda mer hudvennlig

For å ha en konsekvent Contours-serie, har vi forbedret fasongen på Attends Contours Air Comfort 10. Fasongen på dette produktet gjør at luft kommer i kontakt med huden så den får puste. Fasongen ligner Attends Contours Air Comfort 9, men absorpsjonskapasiteten er den samme som før. Dette gjør at produktet fremdeles passer for deg som opplever svært tung urin- og/eller avføringsinkontinens. 

Attends Contours og Stretch Pant Comfort - en perfekt kombinasjon

Attends Contours Air Comfort 6 - 10 er laget for å brukes sammen med fikseringstuse for optimal passform. 

Attends Stretch Pant Comfort er vår serie gjenbrukbare og vaskbare truser som holder Attends kroppsformede bleier sikkert på plass. De gir en tett og god passform og er tilgjengelige i et mangfold av livviddestørrelser. 

Alle Attends fikseringstruser er lateksfri med et pustende design. Dette gir økt komfort og hudvennlighet.  

Tips og råd:

  • Velg bleiens absorpsjonskapasitet basert på mengden urin som kommer. Begynn med et lavest mulig nummer i vårt nummersystem og gå høyere ved behov. 
  • Sørg for å velge riktig livviddestørrelse på fikseringtrusen. Mål din hofte- og livvidde og bruk det største målet. 

Vi hjelper deg gjerne

Trenger du hjelp eller veiledning til å finne riktig produkt? Kontakt oss på telefon 800 32 090 (man-fre 09:00-15:00) eller via vårt kontaktskjema. 

Recent Articles