Attends Men - maskuline innlegg og bleiebukser

Attends Men – et komplett utvalg for menn

Opplev overlegen kvalitet og føl deg trygg og beskyttet med Attends Men– spesielt utviklet for mannens anatomi. Med vår nye serie kan du føle at du har kontrollen, og er trygg og komfortabel gjennom dagen og natten. Attends Men er dermatologisk testet og godkjent for sin hudvennlighet av SGS proderm

Vår over 45 år lange erfaring innen inkontinensbeskyttelse gjør at vi forstår hvor viktig det er at du føler deg trygg og komfortabel i hverdagen. Du kan stole på at Attends og våre produkter gir deg det du trenger av trygghet og støtte. Med oss kan du finne de beste produktene for dine behov. 


Attends inkontinensprodukter for menn – trygge og gode

Vårt komplette sortiment for menn er tilgjengelige i flere ulike fasonger, størrelser og absorpsjonsgrader. Produktene gir en trygg og komfortabel passform. I tillegg til de velkjente Attends For Men 1-4 -produktene kan vi nå tilby to nye produkter i kategorien – Attends Men 2 Protective Absorbent Shield og Attends Men 3 Protective Absorbent Shield. De har en smalere fasong og langsgående elastikk som gir en sikker passform. 

Du kan også prøve våre sorte bleiebukser for menn - Attends Men Protective Underwear - diskré og behagelige bleiebukser i sort farge med hvit kjerne. 


Vår serie herreprodukter inkluderer:

·       Attends For Men 1 og 2 Protective Shield: For lett urinlekkasje (dråper/etterdrypp). Dråpesamlerne er tynne, diskré og har en komfortabel passform.

 

·       NYHET – Attends Men 2 og 3 Protective Absorbent Shield: For lett til moderat urinlekkasje. Produktene har en smal passform med langsgående elastikk. Active Zone og Quick-Dry teknologiene gir rask absorpsjon av væske og tørrhet mot huden.

 

·       Attends For Men 3 og 4 Protective Pad: For lett til moderat urinlekkasje. Innlegget har lekkasjesperrer og er bredere foran for ekstra beskyttelse.

·       Attends Men Protective Underwear 3 M og L: For lett til moderat urinlekkasje. Bleiebuksen er diskré og maskulin og så behagelig at du ikke merker at du har den på!


Hudvennlige og pustende så du kan føle deg komfortabel

Hele vår produktserie for menn er laget med pustende materialer som er bra for hudhelsen din. Den superabsorberende kjernen beskytter mot lekkasje og lukt.

 

Produktegenskaper:

·       100% pustende

·       Odour protection beskytter mot ubehagelig lukt

·       Hudvennligheten er dermatologisk testet og godkjent av SGS proderm, institutt for dermatologisk  forskning

·       De fleste Attendsproduktene for menn er sertifisert med OEKO-TEX STANDARD 100 som harmløse for menneskers helse


Sammen gjør vi en forskjell for planeten vår

Vårt fokus på bærekraft gjør at vi har miljøet i fokus og opprettholder etiske produksjonsstandarder for alle materialene, produksjonsprosessene og forpakningene vi bruker i våre herreprodukter.  Dette gjør at du har en positiv innflytelse ved å velge Attendsprodukter.

  • Klimanøytral fabrikk - Vår fabrikk i Sverige er sertifisert klimanøytral (Attends For Men 1 og 2, Attends Men 2 og 3, Attends Men Protective Underwear).
  • Attends Men 2 og 3 og Attends For Men 3 og 4 er serfitisert med det velkjente Svanemerket.

  • Cellulosen i Attends Men 2 og 3 og Attends Men Protective Underwear har sitt opphav fra PEFC-sertifiserte, bærekraftig forvaltede skoger og kontrollerte kilder. 

  • Plastforpakningene er laget med minst 30% resirkulert materiale. Pappforpakningene er laget av 100% resirkulerbart materiale.


Kjøp våre Attendsprodukter for menn

Du får tak i alle våre herreprodukter på alle landets apotek og bandagister. Dersom de ikke har produktene på lager, kan de enkelt bestille de for deg. De kan også fås på blå resept

Trenger du hjelp eller veiledning, kan du gjerne kontakte oss her eller ringe oss på 800 32 090 (man-fre 09.00 – 15.00)

Ønsker du en gratis vareprøve? Velg ønsket produkt og bestill enkelt via våre nettsider her

Recent Articles