Cover - Dri for barnestell

Cover-Dri for barnestell  

Anna – 35 år gammel

Cover-Dri er et populært produkt som primært brukes som stol- og sengebeskyttelse. Det brukes derimot til mye annet enn det, og en av bruksområdene er ved stell av spedbarn og babyer. Spesielt har dette vært viktig for Anne som opplevde å få tvillinger!

Anna har vært heldig som fikk tvillinger, men det er mildt sagt hektisk til tider. Tvillingene er sunne og aktive, og gjør det babyer gjør best – spiser, sover, gulper, tisser og bæsjer. For å unngå kroppsvæsker over hele huset, oppdaget de Attends Cover-Dri.

  • Vi ble introdusert til Attends Cover-Dri på sykehuset ved fødselen, og fortsatte å kjøpe det på apoteket for å bruke på stellebordet da vi kom hjem. Det er det beste hjelpemiddelet vi har, og vi bruker det i sengen*, vogna, sofaen og overalt hvor babyene ligger. Tanken på å vaske alt hver gang de gulper eller lekker får meg til å svette, forteller hun.
  • Attends Cover-Dri er også flott å bruke på offentlige toaletter når jeg skifter bleier, det beskytter babyene mot bakterier og skitt, forklarer hun.

Se alle tilgjengelige størrelser og les mer om Attends Cover-Dri her:

*Vi anbefaler at du bruker Attends Cover-Dri under lakenet hvis det brukes i sengen til babyer og barn, så de ikke ruller seg inn i det.

Recent Articles