NY! Attends Soft – oppgraderinger på alle produktene

Attends Soft – for alle typer urinlekkasje

Attends Soft, våre diskrete og absorberende truseinnlegg og bind for svært lett til tung urinlekkasje, har gjennomgått flere oppgraderinger på både forpakningen og overflatelaget. Les mer om produktene og endringene her.


Image of Attends Soft pads that comes without flower printed top sheetImage of Attends Soft pads that comes without flower printed top sheetImage of Attends Soft pads that comes without flower printed top sheet

For sensitiv hud

Attends Soft er vår serie diskrete truseinnlegg og bind for urininkontinens – de passer for sensitiv hud.

Du kjenner kanskje til det blå blomstermønsteret på våre Attends Soft 0 – 3+ truseinnlegg og bind? Dette blomstermønsteret har vi nå fjernet, og vårt ekstra myke overflatelag er nå helt hvitt. Den delikate Attends Soft-serien passer godt for sensitiv hud og hjelper til med å opprettholde hudens naturlige pH-verdi. Det er heller ingen kremer eller parfyme tilsatt i produktene, og de komfortable og myke produktene gir en bomullslignende følelse på huden.

 

Attends Soft 1 – 7 er også testet og godkjent av proderm, institutt for dermatologisk forskning.

 

Les mer om proderm her

 


Nytt forpakningsdesign

Posen på alle Attends Soft-produktene har også blitt oppgradert, i tillegg til at de inneholder minimum 30% resirkulert materiale.  De har fått et mer moderne og friskt utseende, og du kan enkelt lese informasjon om produktet foran på posen.

Attends Soft pack shots front and backAttends Soft pack shots front and backAttends Soft pack shots front and back

Svanemerket og Oeko-Tex sertifisert

Vi kan stolt si at Attends Soft 1-7 er svanemerket og sertifisert med Oeko-Tex Standard 100. Ved at produktene er svanemerket betyr det at de er blant de produktene med lavest miljøpåvirkning innen sin produktgruppe.  

Attends Soft 1-7 har fått den strengeste sertifiseringen fra Oeko-Tex (Standard 100), noe som betyr at alle komponentene i produktene møter strenge retningslinjer og er ufarlige for helsen din.

Les mer om Svanemerket og Oeko-Tex sertifiseringene her.

Older couple running outside in training gearOlder couple running outside in training gearOlder couple running outside in training gear

Hvem kan bruke Attends Soft?

Det enkle svaret er – alle!

Produktene er laget for personer med en aktiv livsstil, og kan brukes i ditt eget, tettsittende undertøy. Attends Soft finnes i flere størrelser, fra våre minste truseinnlegg med absorpsjonskapasitet 0 for svært lett urinlekkasje, til bind med absorpsjonskapasitet 7 for tung urininkontinens. Truseinnleggene og bindene holder seg på plass når du er aktiv og det 100% pustende materialet hjelper deg med å kunne føle deg komfortabel når du bruker produktene. Du kan bruke Attends Soft både dag og natt for å føle deg beskyttet, komfortabel og trygg.  

TIPS! Hvis du ser etter et bind til å bruke om natten kan vi også anbefale Attends Lady Night Pad – les mer om bindet som er spesielt utviklet for bruk om natten her.

 

 


Visste du at Attends Soft kan brukes av både menn og kvinner? 

Attends Soft 2 - 7 er et unisex-produkt som kan brukes av både kvinner og menn. Dette finner du også informasjon om foran på forpakningen på vårt «mann og kvinne»-ikon.

 

Vi er trygge på at du vil like våre oppgraderte Attends Soft bind og truseinnlegg. Dersom du har noen spørsmål om Attends Soft eller våre øvrige produkter, kontakt oss gjerne.

Recent Articles