Møt vår nye og oppgraderte Attends Pull-Ons

Møt vår nye og oppgraderte Attends Pull-Ons

Myke og diskrete bleiebukser for alle typer inkontinens som føles som vanlig undertøy – nå føles de til og med enda mykere og beskytter bedre!

Vi er stolte av å kunne introdusere vår nye Attends Pull-Ons serie med bleiebukser for alle typer urinlekkasje og inkontinens. De er oppgradert med flere nye egenskaper du trolig vil legge merke til - som forbedret passform, diskresjon og komfort.

Diskresjon

Vi vet at de som bruker våre produkter setter pris på diskresjon. Det er derfor Attends Pull-Ons med full elastikk rundt livet og forbedret passform tilpasser seg kroppen din. De er kroppsnære og diskrete, noe som gjør de mindre synlige - selv under tettsittende klær.

Komfort

For økt komfort er nå også baksiden av Attends Pull-Ons utviklet med pustende materiale.  

Produktene har Maxi Comfort teknologi og full elastikk rundt livet med Ultrasonic Bonding. De praktiske bleiebuksene er myke og gode mot huden. De passer godt for en aktiv livsstil og gjør at du kan føle deg sikker.

Nytt posedesign

Det første du vil legge merke til, er det oppdaterte designet på våre Attends Pull-Ons forpakninger. De er nå blå med et godt synlig informasjonsfelt hvor du enkelt kan se absorpsjonsnivået, livviddestørrelsen, hvilke kjønn produktene passer for og hvor mange buksebleier som er i forpakningen.

Nye absorpsjonsnummer

Vi har også endret absorpsjonsnummeret på det som tidligere het Attends Pull-Ons 3 og 5. De heter nå Attends Pull-Ons 4 og 6, som reflekterer bedre hvor mye produktet faktisk absorberer. De absorberer fremdeles like mye som før.

Vi er trygge på at du vil sette pris på oppgraderingen av vår Attends Pull-Ons serie. Du kan enkelt kjøpe produktene hos alle apotek og bandagister. De kan også fås på blå resept. Er du usikker på hvilket produkt som passer best for ditt behov? Bestill gjerne en gratis vareprøve eller kontakt oss for råd og veiledning.

Recent Articles