Frequently Asked Questions

FAQ Banner
Do you have a question? Someone else might have had the exact same one. Let's find out.

De siste vanlige spørsmålene

10 Resultater

" Nei, alder er absolutt ikke eneste grunn til at noen opplever urinlekkasje eller inkontinens. Unge kvinner og menn kan også oppleve inkontinens. Ofte oppstår dette etter graviditet, fødsel og overgangsalder hos kvinner. Menn opplever dette ofte som etterdrypp - lekkasje etter toalettbesøk. Inkontinens er vanlig, så du er ikke alene. "
Mentruasjonsbind er laget for å ta i mot menstruasjon/blod og ikke urin ved urinlekkasje eller inkontinens. Det er kun spesialprodukter som Attends Soft-bind som trygt absorberer både urin og ubehagelig lukt.
Attends Soft er hygieniske bind og truseinnlegg som er diskrete og kan brukes med eget, tettsittende undertøy. De er diskrete i bruk, selv om du bruker stramme klær.
Attendsproduktene er testet av et uavhengig dermatologisk institutt, og resultatene er at de er gode mot huden.
Attends Soft kombinerer absorpsjon og tørrhet med en komfortabel, silkemyk overflate. De er parfymefrie og uten ingredienser som kan være irriterende mot huden. Derfor passer de spesielt godt for sensitiv hud og personer med allergi. Produktene er også fri for latex.
Inkontinenshjelpemidler er hygieneprodukter som blant annet inkontinensbind eller truseinnlegg, voksenbleier og buksebleier.
Hvis du får inkontinensproduktene på blå resept (forhør deg med legen din om du kan få dette), betaler du ingenting når egenandelstaket er nådd. Hvis du ikke har produktene på blå resept, må du betale for de.
Du bør aller først oppsøke fastlegen din for å finne grunnen til at du opplever urinlekkasje eller inkontinens. Da vil du kunne få riktig diagnose og finne ut hvilke behandlingsmåter som finnes. Du bør også gjøre bekkenbunnsøvelser jevnlig.
Ved hjelp av vår Produktveileder kan du finne riktig absorpsjonskapasitet og livviddestørrelse. Vi hjelper deg gjerne hvis du lurer på noe - gå til "Kontakt" i menyen.
Inkontinensprodukter som bind, innlegg og bleier kastes i restavfallet.