Christian - urin - og avføringsinkontinens

Jeg visste ikke at inkontinens kunne bety både urin og avføring

Christian, 54 år gammel

Jeg visste ikke at inkontinens kunne bety at man lekker både urin og avføring. Jeg var helt forskrekket da jeg fant ut at jeg var «dobbelt inkontinent». Det var så forferdelig, jeg utviklet depresjon som jeg til slutt fikk behandling for. Jeg mistet kontakten med venner og kollegaer. Jeg ble en enstøing. Jeg ønsket ikke å snakke med noen. Jeg ville ikke at noen skulle vite om problemet mitt.

Da jeg kontaktet Attends visste jeg ikke hva jeg kunne forvente meg, men de ga meg akkurat den hjelpen jeg trengte. De ga meg gode råd om hvor jeg kunne få proffesjonell hjelp og sendte meg vareprøver på de produktene som kunne passe best for mitt behov. Det er supert at jeg kan prøve produktene og oppleve hvor gode og komfortable de er.

Hvilken type støtte fikk jeg fra Attends? 

Vennlig, en-til-en service på telefonen som gjorde at jeg forstod mer om inkontinens, gode råd og tips til hvordan jeg kunne finne riktig produkt for mine preferanser. Jeg fikk også tilsendt brosjyremateriell.

De har endret livet mitt til det bedre!

Nå er jeg ikke lengre redd for å gå ut. Jeg er ikke redd for å sosialisere. Jeg kan til og med jobbe igjen. Dette er mye grunnet Attends. Jeg har fått livet mitt tilbake! Takk!

Recent Articles