5 gode råd for helsepersonell

5 gåde råd for helsepersonell 

Så mange som 1 av 4 nordmenn opplever urinlekkasje i løpet av livet. Som helsepersonell er du trolig i kontakt med mennesker med inkontinens på daglig basis. Her får du flere nyttige råd som kan hjelpe deg i møte med pasienter eller kunder med inkontinens.

Personaliserte inkontinensprodukter

Det finnes ikke et magisk produkt som passer for alle typer mennesker – vi er alle forskjellige med ulike kroppstyper og preferanser. Attends har et bredt utvalg inkontinensprodukter for alle typer og nivåer av inkontinens, sånn at du og din kunde/pasient kan finne det som passer best hver enkelt persons ønsker og behov. Vi ønsker at personen skal være i fokus – ikke helseproblemene.

Finn riktig produkt for din pasient/kunde sitt behov

Å finne riktig livviddestørrelse og absorpsjonsnivå er essensielt for at brukeren skal føle seg trygg og komfortabel i hverdagen.

For å finne riktig livviddestørrelse kan du enkelt måle livvidden og hoften og velge det største målet. Våre størrelser og hvilke mål som hører til finner du på alle våre faktaark og brosjyrer samt på nettsiden vår.

Ha brosjyremateriell tilgjengelig

Vi har flere brosjyrer og annet markedsmateriell som kan hjelpe deg å finne riktig produkt sammen med din kunde/pasient. De finner du enkelt ved å lage en konto på vår innloggingsside for helsepersonell. Du kan laste ned alt, samt bestille flere av dem levert gratis i posten.

Vareprøver

Ved å ha tilgjengelige vareprøver kan kunden/pasienten se produktet og prøve det på for å finne det som passer best for sitt behov. Du kan enkelt bestille vareprøver gjennom våre innloggingssider for helsepersonell.

Henvis videre for ytterligere hjelp

Mange med inkontinens vet ikke at de kan få behandling. De vet kanskje ikke heller at de kan få inkontinensprodukter på blå resept. Informer dem om de tilgjengelige behandlingsmetodene og mulighetene samt hvordan de går frem for å bli utredet videre. Husk også at bekkenbunnsøvelser er viktig for å forbedre eller eliminere urinlekkasje.  

Lurer du på noe?

Vi i Attends hjeper deg gjerne om du har noen spørsmål eller ønsker råd. Ikke nøl med å kontakte oss via våre nettsider eller ved å ringe 800 32 090 (09:00 – 16:00 på hverdager)

Recent Articles