Buksebleier

Attends absorberende bleiebukser kommer i flere ulike varianter, sånn at du kan finne riktig produkt for deg og ditt behov.

Attends Pull-Ons og Attends Pull-Ons Discreet Underwear kan brukes av både menn og kvinner. Attends Pull-Ons Discreet Underwear har en lavere midje og sitter tett og godt mot kroppen. Den passer for deg som opplever lett til moderat urinlekkasje. Det er den mest diskré bleiebuksen i Pull-Ons sortimentet. Attends Lady Discreet Underwear er en diskré og komfortabel bleiebukse spesielt utviklet for kvinner. Attends Men Protective Underwear er maskuline og komfortable bleiebukser designet for menn. Begge er i sort farge med en hvit, absorberende kjerne.

Alle våre buksebleier kan brukes som vanlig undertøy og har en god passform. Vi vet at våre brukere setter pris på diskresjon. Det er derfor våre buksebleier tilpasser seg kroppen din grunnet det myke og elastiske midjematerialet som er laget med Ultrasonic Bonding Teknologi. De føles diskréi bruk selv under tettsittende klær.

Bruk filtreringen nedenfor for å finne produktene som passer for din type inkontinens eller livviddestørrelse, eller bla nedover for å se alle produktene i kategorien.

Quick-Dry
For rask absorpsjon og tørrhet.
Quick-Dry er navnet på distribusjonslaget som er plassert rett under overflaten hvor væsken trekkes inn i produktet. Dette laget absorberer væsken raskt bort fra huden og inn i produktet, og hindrer at væsken returnerer til overflaten.
Active Zone
Der mest absorpsjon behøves.
Active Zone er navnet på området midt i bleien (også kalt Mid 50). Dette området inneholder en relativ høy andel av råmaterialene fluff og superabsorbent, spesielt sammenlignet med områdene helt foran og bak på produktet. Det er en generell oppfatning at væsken treffer sentralt i bleien ved urinering. Det er derfor viktig med ekstra høy absorpsjon i denne delen av produktet.
100% Pustende
For god komfort.
Et pustende materiale tillater luft å strømme gjennom. Bruken av et slikt materiale gjør at huden kommer i kontakt med luft. Dette kan gi god hudomsorg uten at det forårsaker lekkasje.
Odour Protection
Beskytter mot ubehagelig lukt.
Superabsorbentene i produktkjernen lukker væsken inne i produktet. Dette hindrer væsken i å trekke tilbake til overflaten og holder den dermed borte fra huden, dette reduserer også risikoen for lekkasje. Jo mer effektivt urinen lukkes inne i bleien, jo mindre risiko er det for dannelse av ammoniakk. Ammoniakk utvikles når urinen kommer i kontakt med luft, det oppstår da en ubehagelig lukt.
Velg filtrering
Din filtrering
  1. Absorpsjonsnivå 10 Fjern denne varen
  2. Inkontinensnivå Tung Fjern denne varen
  3. Velg størrelse L Fjern denne varen
Velg filtrering
Set Descending Direction