Om Attends

Attends er en av de ledende produsenter av inkontinensprodukter i verden. Attends tilbyr et bredt sortiment for alle typer og grader av inkontinens. Produktene er utviklet for å gi god komfort, tørrhet mot huden, lekkasjesikkerhet og lukthemming, slik at våre brukere kan føle en trygghet til å leve et normalt og aktivt liv.

Viktige faktorer for selskapets videre fremdrift er et produksjonsanlegg i verdensklasse, en effektiv kundeservice og logistikkfunksjon, samt den evnen Attends har til å tilpasse seg ledende absorpsjonsteknologier for hele tiden å kunne forbedre produktene vi tilbyr konsumenter og helsepersonell.

Attends er tilgjengelig i over 20 land i Europa, Midtøsten og Australasia gjennom lokale datterselskap eller distribusjonspartnere.

Det eneste produksjonsanlegget i Europa ligger i Aneby, Sverige. I tillegg til produksjon finnes her avdelinger for forskning og utvikling, distribusjon, innkjøp, informasjonsteknologi, finans og kundeservice.

Product Range

Attends er en del av selskapet Domtar Personal Care, hvor hovedfokuset er totalkunnskap innen absorpsjon. I alle ledd, fra laboratorium til salgshyllen, har vi fokus på analyse, forbedring og forenkling av absorpsjon. Ved å ta lærdom av det siste innen forskning og utvikling, kan vi tilby sikre og trygge produkter for våre kunder.

For ytterligere informasjon om Domtar Personal Care, klikk her.

ISO Quality Assured

ISO kvalitetssikring

Styringssystemet ved det europeiske produksjonsanlegget i Aneby, Sverige, er sertifisert henhold til ISO 9001, ISO 13485 og ISO 14001.

Dry & Discreet Promise

Løfte:
Tørrhet og diskresjon

Vårt løfte: tørre og diskrete produkter. Du vil finne vårt Attendsløfte «Tørrhet og diskresjon» på våre forpakninger og brosjyremateriell.

proDERM

proDERM

Attendsproduktene er testet og godkjent for god hudomsorg av proDERM, institutt for dermatologisk forskning, Hamburg, Tyskland.