Domtar Personal Care

Attends er en del av selskapet Domtar Personal Care med hovedkontor i Raleigh, North Carolina, USA. Domtar Corporation utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer et bredt utvalg av fiberbaserte produkter inkludert papir, spesialpapir, emballasje og absorberende hygieneprodukter.

Trefiber i verdensklasse konverteres til papir, fluff og spesialmasse. Majoriteten av spesialmassen utnyttes internt for å produsere papir- og konsumentprodukter.

Domtar Personal Care selger i dag sine produkter i ca. 50 land, inkludert store deler av det europeiske markedet, Nord-Amerika, Canada, deler av Sør-Amerika og Afrika/Midtøsten, og sysselsetter 1900 personer på verdensbasis.

De tre hovedområdene innen Domtar Personal Care er:

Domtar Personal Care - Adult Incontinence

Inkontinens for voksne

De ledende inkontinensmerkevarene Attends i Nord-Europa/Nord-Amerika og Indasec/Indasform i Sør-Europa er en del av Domtar Personal Care porteføljen. Disse merkevarene utgjør en solid plattform for produktutvikling og innovasjon, og sikrer fleksibilitet for kunden innenfor ulike markeder.

Domtar Personal Care - Baby/Infant

Baby/barn

Domtar Personal Care er en av de største leverandørene av barnebleier til butikk i Nord-Amerika. Produksjonsanlegg finnes i Europa (Spania) og Nord-Amerika. Disse produktene selges ikke i Norge.

Domtar Personal Care - Absorbent Technologies

Absorpsjonsteknologi

Domtar Personal Care produserer NovaThin og NovaZorb absorpsjonskjerner, og forplikter seg til fortsatt å utvikle innovativ kjerneteknologi av høy kvalitet for våre kunder.


Hvem vi er

Hva vi lager

Hvordan vi jobber