Buksebleier

Attends Pull-Ons er myke og diskrete buksebleier som kan brukes av både menn og kvinner. Produktene brukes som vanlig undertøy og har en overlegen passform. Attends Pull-Ons er tilgjengelige i en rekke livviddestørrelser og absorpsjonskapasiteter sånn at du kan finne det perfekte produktet for din kroppsform og grad av lekkasje.
Vi vet at de som bruker våre produkter setter pris på diskresjon. Det er derfor Attends Pull-Ons med full elastikk og mykhet rundt livet gir optimal passform. bleiebuksene er kroppsnære og diskrete, noe som gjør de mindre synlige - selv under tettsittende klær.
Buksebleiene er laget av hudvennlig og pustende materiale som gir god komfort. Den doble kjernen med distribusjonslag gir ekstra trygghet – for deg med en aktiv livsstil.

Grad av inkontinens:

×
Lett inkontinens er når du opplever små dråper og skvetter urin. Moderat inkontinens er når du opplever små til større skvetter urin. Tung inkontinens er når du hele tiden opplever mye lekkasje, kanskje også avføringslekkasje.

Absorpsjonsnivå:

×
Jo høyere nummer, jo mer absorberer produktet. Vårt nummersystem går fra 0 – 10.

Velg størrelse:

×

Kategoristørrelser

Størrelse Livviddestørrelse
XXS 38-55 cm
XS 45-60 cm
S 60-90 cm
M 75-110 cm
L 95-140 cm
XL 130-170 cm
BuksebleierBuksebleier

Vi kan ikke finne produkter som passer til ditt valg.
Fordeler
Quick-Dry
For rask absorpsjon og tørrhet.
Quick-Dry er navnet på distribusjonslaget som er plassert rett under overflaten hvor væsken trekkes inn i produktet. Dette laget absorberer væsken raskt bort fra huden og inn i produktet, og hindrer at væsken returnerer til overflaten.
Active Zone
Der mest absorpsjon behøves.
Active Zone er navnet på området midt i bleien (også kalt Mid 50). Dette området inneholder en relativ høy andel av råmaterialene fluff og superabsorbent, spesielt sammenlignet med områdene helt foran og bak på produktet. Det er en generell oppfatning at væsken treffer sentralt i bleien ved urinering. Det er derfor viktig med ekstra høy absorpsjon i denne delen av produktet.
100% Pustende
For god komfort.
Et pustende materiale tillater luft å strømme gjennom. Bruken av et slikt materiale gjør at huden kommer i kontakt med luft. Dette kan gi god hudomsorg uten at det forårsaker lekkasje.
Odour Protection
Beskytter mot ubehagelig lukt.
Superabsorbentene i produktkjernen lukker væsken inne i produktet. Dette hindrer væsken i å trekke tilbake til overflaten og holder den dermed borte fra huden, dette reduserer også risikoen for lekkasje. Jo mer effektivt urinen lukkes inne i bleien, jo mindre risiko er det for dannelse av ammoniakk. Ammoniakk utvikles når urinen kommer i kontakt med luft, det oppstår da en ubehagelig lukt.