Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Nyhet! Attends Slip Regular i nye størrelser

Teipbleien Attends Slip Regular for tung urin- og/eller avføringsinkontinens fås nå i flere absorpsjonskapasiteter og livviddestørrelser.

Tidligere fantes Attends Slip Regular kun i 9 XS og S. Nå er den tilgjengelig i fire nye varianter – størrelsene 9M, 9L, 10M og 10L.  De fås kjøpt hos alle apotek og bandagister, og finnes også på blå resept for inkontinensprodukter. 
 
Hvordan fungerer blå resept for inkontinensprodukter? Les mer her.

Slip Regular og Slip Active - hva er forskjellen?

Slip Regular har en pustende, tekstillignende bakside, mens Slip Active har polyethylene film som baksidelag. Begge har pustende, justerbare og tekstillignende festesystem som holder produktet på plass - Slip Regular har to festetaper på hver side, mens Slip Active har en festetape på hver side. Festetapen på Slip Regular kan også åpnes og lukkes flere ganger for optimal fiksering. 
 
Attends Slip-bleiene passer bra for både kvinner og menn som opplever liten eller ingen kontroll på blære- og/eller tarmfunksjon. 
 
Ønsker du å prøve Attends Slip Regular? Bestill gratis vareprøve på våre nettsider her.


So commented on 06-Aug-2020 09:31 PM
Er det derfor apotekene er tomme for Attends slip regular M10
Attends As commented on 10-Aug-2020 10:38 AM
Hei,

Alle apotekene i Norge kan bestille dette produktet hvis de er tomme. Ring gjerne apoteket ditt på forhånd og hør om de kan bestille det for deg, så slipper du en bomtur.

Med vennlig hilsen
Attends
Michael commented on 27-Aug-2020 06:59 AM
Hvilke av bleiene Slip Regular eller Slip Active anbefales som nattbleie, og absorberer de like mye / er like tette som nattebleie?
Attends As commented on 27-Aug-2020 03:56 PM
Hei,

Begge bleietypene kan brukes som nattbleie, de har samme oppsugningsevne. Forskjellen er at de har ulike fikserings/festesystem og passform, så vi anbefaler derfor å prøve begge produktene og se hvilken passform som føles best.

Med vennlig hilsen
Attends
Skriv en kommentar

Captcha Image

Nylige innlegg


Tagger