Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

NYHET! Attends Butterfly – for små avføringslekkasjer

Avføringsinkontinens/ fekal inkontinens er lekkasje fra endetarmen, og kan oppleves skjemmende for de som har det. Nå finnes et nytt hjelpemiddel for de med små avføringslekkasjer og avføringssiv, nemlig Attends Butterfly.

Ofte lett til moderat lekkasje

Attends Butterfly for lett avføringsinkontinensUfrivillige avføringslekkasjer kan forårsakes av mange vanlige tilstander som: IBS (irritabel tarmsyndrom), diabetes, overvekt, svak bekkenbunnmuskulatur, fødsel, overgangsalder, prostatabehandling, alderdom og kan oppleves ved mosjon. For 90% av de som opplever ufrivillig avføringslekkasje, er lekkasjen lett til moderat. Mange som opplever avføringssiv eller små avføringslekkasjer bruker kanskje en bomullsdott, toalettpapir et truseinnlegg eller lite bind bak for å beskytte undertøyet mot lekkasje. Nå finnes det et mye bedre alternativ – nemlig Attends Butterfly!

Hygienisk og diskret

For de små avføringslekkasjene finnes nå nye Attends Butterfly, som er en liten og smart beskyttelse formet som en sommerfugl. Vingene til produktet gjør at det er enkelt å sette det på kroppen, samt de sørger for å både gi en god passform til kroppen, samtidig som det er enklere og mer hygienisk å fjerne produktet etter bruk. Attends Butterfly har en absorberende kjerne, som kapsler inn lekkasjen og hjelper til å motvirke lukt. 


-En utrolig endring

Vi har fått flere gode tilbakemeldinger fra de som har testet produktet, blant annet fra en kvinne som har fått en helt ny hverdag med Attends Butterfly:

«Jeg har testet ut produktene og er svært fornøyd. Med Attends Butterfly kan jeg endelig forlate huset trygt på små turer uten fare for lekkasje. Jeg har til og med tatt noen bussturer så jeg kunne besøke familie, dette var umulig tidligere. De var enkle å bruke, var noe rart i begynnelsen, men jeg vente meg raskt til dem. Jeg har ikke opplevd lekkasjer på klær og det er svært gledelig, da det tidligere har gått endel klær i søpla. Det har vært en utrolig endring og bedring for meg som tidligere stort sett har blitt sittende hjemme pga lekkasjer.»Opplever du små avføringslekkasjer og/eller stadige flekker på undertøyet? Da kan Attends Butterfly være for deg! 

Attends Butterfly fås i størrelse S/M og L/XL. De fås kjøpt hos Apotek 1 og hos landets bandagister. 
Vanlige spørsmål om Attends Butterfly:

Vil jeg merke at jeg har på meg Attends Butterfly?
Til å begynne med kan det føles unormalt å ha noe mellom rumpeballene. Men det vil endre seg. Når Butterfly er plassert riktig, skal det føles komfortabelt å bruke produktet. Hvis det ikke føles komfortabelt, kan det være du ikke har plassert innlegget riktig. Sørg da for at produktet sitter helt opp mellom rumpeballene og midten av produktet / den absorberende kjernen forsiktig rører analåpningen. Festetapen skal være forsiktig festet til huden din. 


Kan jeg kaste Butterfly i toalettet?
Nei, innlegget må kastes i søppelet.


Hva hvis Butterfly ikke fungerer for meg?
Butterfly er et unikt produkt som ikke finnes på markedet fra før, så du kan oppleve at det tar litt tid å bli vant til det. Det kan kreve litt prøving og feiling for å få produktet til å sitte optimalt, så ikke gi opp! Det kommer også i to forskjellige størrelser. Butterfly er for deg som opplever små avføringslekkasjer eller avføringssiv. Har du store lekkasjer, anbefaler vi å bruke våre produkter for tung inkontinens.


Må jeg feste teipen på produktet til huden?
Ja. Noen bekymrer seg for at det vil være ukomfortabelt å feste teipen til huden, men det er faktisk omvendt. Butterfly er mest komfortabelt og effektivt når det festes lett til huden sånn at det holder seg på plass. 


Kan jeg feste Butterfly til trusen?
Nei. Innlegget skal sitte tett mellom rumpeballene mens den absorberende kjernen forsiktig rører analåpningen. Dette gjør at du får beskyttelse akkurat der hvor problemet er - det absorberer avføringssivet og hjelper til med å motvirke lukt. 


Finnes det vareprøver på Attends Butterfly?
Nei, ettersom det krever litt prøving og feiling å feste produktet optimalt anbefaler vi at du kjøper en eske. Husk å lese bruksanvisningen sånn at du fester produktet riktig. 


Se også produktvideoen under for mer informasjon om produktet. Proktor Rektumsen commented on 25-Apr-2020 07:58 PM
Jeg er utrolig glad for at dette produktet finnes. Det gjør en stor forskjell i min hverdag. Det sitter der det skal, og det abosorberer små lekkasjer og væske fra inflammasjon i tarmen. Uten butterfly ville jeg hold god avstand til alle og kviet meg for å gå på jobb eller i det hele tatt være ute blant andre. En stor takk til de som utviklet butterfly. Jeg fikk kjøpt disse på Apotek 1.
Attends As commented on 27-Apr-2020 10:44 AM
Hei. Takk for en vedig hyggelig kommentar om vår Attends Butterfly. Så flott å høre at det utgjør en forskjell i hverdagen din.

Vennlig hilsen,
Attends.
Skriv en kommentar

Captcha Image