Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Inkontinens i koronatider

Covid-19, eller koronaviruset har snudd verden på hodet, også Norge. Vil denne pandemien ha innvirkning på inkontinensproduktene du får tak i, og må du som har urinlekkasje gjøre noe ekstra i disse tider?

Våre fabrikker har alltid strenge helse- og sikkerhetstiltak, og i disse tider er det gjort ekstra tiltak for å sikre driften fremover, sånn at du til en hver tid skal kunne få tak i de produktene du trenger. Produksjonen på fabrikken vår i Sverige går som normalt etter forholdene, og produktene fraktes til Norge uten nevneverdige problemer. Det er med andre ord ingen behov for å hamstre produkter, og vi gjør alltid vårt ytterste for å sørge for at apotek, bandagister og øvrig helsevesen har tilgang på de produktene de trenger. 

 Gode råd på nett og telefon 

Husk at du alltid kan kontakte Attends dersom du trenger råd og veiledning for å finne produkter. Vi har normal drift, og er tilgjengelige for å svare på det du måtte lure på. Du kan også bestille vareprøver av de fleste produktene våre via våre nettsider – trykk her for å se alle produktene. Klikk deg inn på produktet du vil lese mer om eller bestille vareprøve av. 

 Klikk her for å se hvordan du kan kontakte oss

 Jobber du i helsevesenet og ønsker opplæring i inkontinensprodukter? Ettersom vi ikke besøker kunder i denne perioden, kan vi tilby opplæring over telefon eller video. Kontakt oss for mer informasjon.

Bestill hjemlevering 

Er du i karantene, eller ønsker du ikke å gå på apotek eller bandagist for å hente ut produkter? Da kan du bestille Attendsprodukter på nett via apotekenes/bandagistenes nettbutikker. Flere tilbyr også løsninger hvor du kan få varene levert på døren. Husk å bestille i god tid før du går tom, ettersom postleverandører kan oppleve ekstra trykk i disse tider. 

 Vi gleder oss sammen med dere til denne situasjonen er normalisert, og ønsker alle god helse i denne perioden og tiden fremover.


Innlegget har ingen kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image