Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Inkontinens i koronatider

Covid 19 eller koronaviruset påvirker hverdagen og livene våre fremdeles – mange måneder etter at koronaen kom til Norge. Kan pandemien føre til at du ikke får tak i produktene du trenger for din urinlekkasje? Og må du med urinlekkasje gjøre noe ekstra?

Våre fabrikker har alltid strenge helse- og sikkerhetstiltak, og i disse tider er det gjort ekstra tiltak for å sikre driften fremover, sånn at du til en hver tid skal kunne få tak i de produktene du trenger. Produksjonen på fabrikken vår i Sverige går som normalt etter forholdene, og produktene fraktes til Norge uten nevneverdige problemer. Det er med andre ord ingen behov for å hamstre produkter, og vi gjør alltid vårt ytterste for å sørge for at apotek, bandagister og øvrig helsevesen har tilgang på de produktene de trenger. 

Gode råd på nett og telefon 

Husk at du alltid kan kontakte Attends dersom du trenger råd og veiledning for å finne produkter. Vi har normal drift, og er tilgjengelige for å svare på det du måtte lure på. Du kan også bestille vareprøver av de fleste produktene våre via våre nettsider – trykk her for å se alle produktene . Klikk deg inn på produktet du vil lese mer om eller bestille vareprøve av. 
 
Klikk her for å se hvordan du kan kontakte oss

Jobber du i helsevesenet og ønsker opplæring i inkontinensprodukter? Ettersom det er begrensninger på besøk ute hos kunder, kan vi tilby opplæring over telefon eller video.

Bestill hjemlevering 

Er du i karantene, eller ønsker du ikke å gå på apotek eller bandagist for å hente ut produkter? Da kan du bestille Attendsprodukter på nett via apotekenes/bandagistenes nettbutikker. Flere tilbyr også løsninger hvor du kan få varene levert på døren. Husk å bestille i god tid før du går tom, ettersom postleverandører kan oppleve ekstra trykk i disse tider. 
 
Vi gleder oss sammen med dere til denne situasjonen er normalisert, og ønsker alle god helse i denne perioden og tiden fremover.


Innlegget har ingen kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image

Nylige innlegg


Tagger