Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Hva betyr symbolene på forpakningene?

Attends sine produkter har mange unike og gode egenskaper som vises med ulike symboler på nettsidene, brosjyremateriell og på forpakningene. Her får du en kjapp innføring i hva hvert av symbolene betyr.

Attends Quick Dry ikon Quick-Dry

Quick Dry omhandler de fibrene som ligger rett under overflaten til produktet. Det er de som sørger for at væsken absorberes raskt og ledes ned i kjernen til produktet og hindrer at væsken returnerer til overflaten. Fibrene kan håndtere flere urinavganger uten å miste effekten i særlig grad. Det gjør at du som bruker produktene kan føle deg trygg mot lekkasje og at produktet skal føles tørt og godt mot huden.


 

Attends pustende materiale ikonPustende

Ser du dette symbolet, betyr det at baksiden av produktet og/eller materialet rundt livet er av et pustende materiale. Dette tillater huden å puste, og bidrar til god hudomsorg.


 

Odour Protection Attends ikonNaturlig Odour Protection

Odour Protection betyr at teknologien i bleien reduserer risikoen for ubehagelig lukt. Du kan derfor føle deg trygg på at du ikke skal lukte når du bruker riktig bleie med riktig absorpsjonskapasitet og tilpasset din kroppstype. 

TIPS! Usikker på hvilket produkt som kan passe for ditt behov? Prøv vår produktveileder her 


Active Zone

I et bleieprodukt er oppsugingsbehovet størst midt i bleien hvor væsken ofte kommer. Dette området kaller vi Active Zone, og gir høy absorpsjonsevne der det trengs mest. Dette gir optimal tørrhet og lekkasjesikkerhet for deg som bruker produktet.


 

Single wrap enkeltpakkede produkter AttendsEnkeltpakket

Som navnet tilsier, er produktene med dette symbolet enkeltpakket i selve forpakningen. Det gjør det enklere for deg å ta med deg et produkt i vesken eller lommen på en hygienisk måte. Det gir også økt diskresjon siden hvert bind kommer i hver sin hvite tøypose. Du kan også pakke inn det brukte produktet i posen før du kaster det. 
Silky Soft Attends iconSilkemyk overflate

Det øverste laget på produktet er mykt, hudvennlig og behagelig mot huden. Dette gjør at du som bruker produktet skal få økt komfort og velvære.


 

pH-verdi

Ved hjelp av teknologien i produktets kjerne garanteres en lav pH-verdi som ligner hudens. Dette beskytter huden og bidrar til god hudomsorg.


 

proDERM

proDERM-symbolet viser at Attends-produktene som er merket med dette er testet og godkjent av proDERM – institutt for dermatologisk forskning. Dette er et kvalitetsstempel som viser at vi tar huden din på alvor. Vi må gjøre oss fortjent til dette stempelet hvert år. Innlegget har ingen kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image

Nylige innlegg


Tagger