Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Fokus på prostatakreft

Lurer du på noe om prostatakreft? Vil du ha siste nytt fra spesialistene innen feltet? Hver høst kan du delta på Prostatakreftforeningen PROFO sine folkemøter over hele landet. 

5000 menn rammes årlig av prostatakreft. 50.000 menn i Norge lever i dag med eller har hatt prostatakreft. Folkemøtene til PROFO er viktige arrangementer for både de som er eller har vært rammet av kreften, samt pårørende. Du kan delta gratis i fire norske byer.

LES OGSÅ! Urinlekkasje er en vanlig bivirkning av prostatakreftbehandling.

Foredrag i 4 byer

-Vi inviterer til folkemøter i september hvor deltakerne får bra foredrag av de fremste spesialister. Her kan de tilegne seg viktig kunnskap og kan stille spørsmål til foredragsholderne etterpå om de vil, forteller styreleder i PROFO Hans-Fredrik Donjem.


Møtene er åpne for alle som vil, og man behøver ikke være rammet av prostatakreft. Det kan være nyttig for både pårørende, de med prostatakreft, de som er i faresonen eller andre som ønsker å vite mer om sykdommen. Møtene holdes i Trondheim, Bergen, Tromsø og Oslo.

Sjekk Prostatakreftforeningen sine nettsider for oppdatert informasjon om møtene.

Møt Attends

Attends vil delta på stand på flere av møtene. Her kan du få gratis vareprøver på Attends for Men-produktene, informasjonsmateriell og få svar på det du måtte lure på om våre produkter. Vi gleder oss til å møte deg!

 


(Denne saken ble sist oppdatert 15.08.2019. For oppdatert informasjon, se PROFO sine nettsider)           Innlegget har ingen kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image

Nylige innlegg


Tagger