Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Attends: 40 års erfaring innen inkontinenspleie

Enten det er forårsaket av fødsel, skade, helseproblemer, aldring eller annet, kan inkontinens føre til bekymringer og dårligere livskvalitet. Attends har i mange år vært en ledende aktør innen inkontinenspleie – og nå fyller vi 40 år!

I 40 år har merkevaren Attends vært tilgjengelig i Norge, og vi er stolte av å ha hjulpet et mangfold av mennesker til å få en bedre hverdag ved bruk av våre inkontinensprodukter. Våre produkter hjelper mennesker med å få sove komfortabelt om natten, holde huden sunn og leve et normalt liv. 
Som en pioner innen inkontinenspleie, er vi med på å bryte ned tabuet som dessverre eksisterer vedrørende inkontinens. Vi mener at en helsetilstand som er så vanlig, bør snakkes mer om og normaliseres. 

Attends endrer hverdagen

Sykepleier Pål Robert Jahsen fra AttendsSykepleier Pål Robert Jahnsen er regionssjef for Attends, og jobbet på sykehjem i Norge på 80-tallet. Han ser en stor utvikling på produktene som tilbys i dag. 

- Bleiene på den tiden var av dårligere kvalitet, og var både hardere og stivere. Vi hadde heller ikke sengebeskyttelser som vi har i dag. De vi hadde da, var av plast med non-woven lag over. De var åpne i siden, hvor vi manuelt måtte putte inn cellestoff for å forsterke produktet, minnes han.
- Det har vært en god utvikling på bleiefronten, sier han.

Gjennom tiden har vi fått mange gode tilbakemeldinger fra våre brukere og deres familiemedlemmer eller pleiere, som forteller om hvordan Attends har forbedret livene deres. Et herlig eksempel er fra en 100 år gammel kvinne som kunne meddele at «Attends holder meg ung og tørr». 

Domtar Personal Care – vårt morselskap

Attends ble først utviklet og lansert gjennom Procter & Gamble og deretter eid av flere selskaper før vi ble en del av Domtar i 2011. I dag er Attends en del av Domtar Personal Care-avdelingen, hvor produkter utvikles fra start til slutt ved hjelp av vitenskapelig forskning, testing og kliniske undersøkelser – alt for at kundene skal få produkter de kan stole på for å leve et selvstendig og godt liv. 

Attends – for alle typer inkontinens

Attends består av et mangfold produkter med forskjellig absorpsjonskapasitet, livviddestørrelse og fasong – fra truseinnlegg og bind til større innlegg, buksebleier, beltebleier og teipbleier. Vi har også forskjellige typer truser, sengebeskyttelser og hudpleieprodukter spesielt utviklet for inkontinens.
Innlegget har ingen kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image