Kroppsformede bleier

Attends har kroppsformede bleier som er spesielt utviklet for deg med tung inkontinens. Produktene kan brukes av både menn og kvinner og gir deg en komfortabel og sikker beskyttelse mot lekkasje. For at produktet skal fungere optimalt er det anbefalt at du bruker de sammen med våre fikseringstruser. Dette holder produktet tett mot kroppen og sikkert på plass hele tiden. Bleiene er enkle å fiksere og skifte, og du kan velge mellom flere størrelser og absorpsjonskapasiteter.

Quick-Dry
For rask absorpsjon og tørrhet
Quick-Dry er navnet på distribusjonslaget som er plassert rett under overflaten hvor væsken trekkes inn i produktet. Dette laget absorberer væsken raskt bort fra huden og inn i produktet, og hindrer at væsken returnerer til overflaten.
100% Pustende
For god komfort
Et pustende materiale tillater luft å strømme gjennom. Bruken av et slikt materiale gjør at huden kommer i kontakt med luft. Dette kan gi god hudomsorg uten at det forårsaker lekkasje.
Odour Protection
Beskytter mot ubehagelig lukt
Superabsorbentene i produktkjernen lukker væsken inne i produktet. Dette hindrer væsken i å trekke tilbake til overflaten og holder den dermed borte fra huden, dette reduserer også risikoen for lekkasje. Jo mer effektivt urinen lukkes inne i bleien, jo mindre risiko er det for dannelse av ammoniakk. Ammoniakk utvikles når urinen kommer i kontakt med luft, det oppstår da en ubehagelig lukt.
pH-verdi
For ekstra beskyttelse av huden.
Kjerneteknologien med de spiralformede fibrene i distribusjonslaget garanterer en lav pH-verdi som ligner hudens. Dette beskytter huden og bidrar til god hudomsorg.
Velg filtrering
Din filtrering
  1. Absorpsjonsnivå 9 Fjern denne varen
  2. Kjønn Mann Fjern denne varen
  3. Inkontinensnivå Tung Fjern denne varen
Set Descending Direction